Рукав для запікання

Рукав для запікання

Рукав для запікання виготовляється відповідно до спеціально розроблених нашими інженерами технологій з використанням ноу-хау компанії.

Застосування:

·      - Запікання (курятина чи будь-яке інше м’ясо, попкорн, риба, овочі та фрукти) в електричних, газових, парових та мікрохвильових печах

·       - Підходить для бланшування і заморозки

·       - Маринування м’яса та риби

Властивості:

Матеріал: термостійка прозора полімерна плівка (поліетилентерефталат), дозволена для контакту з продуктами харчування

Товщина: 12 мкм

Розміри: відповідно до технічної специфікації клієнта

Висока термостійкість до 200°С

Рукав має саморегульовані отвори виходу пари та кольорову зав’язку

Безпечний для використання у електричних, газових, парових та мікрохвильових печах

 

Переваги:

·       - Можливість приготування м’яса зі скоринкою без обсмажування.

·-  - Зберігає соковитість страви та смак, вітаміни та мікроелементи запеченої страви. Використовується для приготування низькокалорійної їжі без додавання жиру.

·       - Береже ваш час та кошти, адже немає необхідності замочувати та чистити деко.