Заходи боротьби з Covid-19

Поки весь світ веде боротьбу з пандемією, наша компанія залишається стабільною та ініціативною, зустрічаючись з новими викликами. Нам вдалося зберегти стабільний графік виробництва, щоб вчасно та в повному обсязі забезпечити наших клієнтів високоякісною  та безпечною продукцією. Одним з наших головних завдань було також забезпечити максимальну безпеку робочих місць для наших працівників. Пригадуючи початок поширення Covid-19 та вивчаючи результати наших дій протягом усього цього часу, ми впевнено робимо висновок, що всі вжиті заходи були успішними. Ми відстежували загальносвітові та місцеві рекомендації, практично їх застосовували для зменшення ризиків, пов’язаних із COVID-19.

Нижче наведено кілька практик та підходів до зменшення можливих ризиків, які ми успішно впроваджуємо і якими хочемо поділитися з вами:

• Досягнули максимального зниження ризиків для офісного персоналу, направляючи всіх на віддалену надомну роботу. Усі зустрічі керівників процесів ми також проводимо віддалено у онлайн форматі. Ми відстежуємо стан здоров'я офісного персоналу, виробничого персоналу та складу. ТОВ «Екопласт» надає працівникам засоби індивідуального захисту. Наша компанія постійно консультує наших співробітників щодо заходів мінімізації ризику зараження як на роботі, так і вдома.

ТОВ «Екопласт» вживає всіх необхідних заходів для безпечного транспортування працівників від їхніх будинків до виробничого майданчика та складського комплексу та повернення додому.

• Регулярно проводиться перевірка температури та візуального контролю для всіх працівників та відвідувачів, які заходять на територію виробництва та офісу. На жаль, нам довелося відтермінувати  або скасувати деякі візити партнерів та персоналу постачальників послуг до виробничо-складського комплексу. Всі зустрічі ми проводимо максимально безпечно.

• ТОВ «Екопласт» проводить додаткові процедури дезінфекції та заходи безпеки на нашому виробничому майданчику та в офісі.

Наші люди є головним пріоритетом для нас, і ми завжди пам’ятаємо про безпеку наших співробітників, партнерів та громади в нашому регіоні під час ведення бізнесу. Протягом 19 років ТОВ «Екопласт» зберігає репутацію надійного роботодавця та партнера. Останні події та спалах коронавірусу ще раз підтверджують наш статус.

Оскільки ситуація з пандемією швидко змінюється, ми продовжуємо вживати заходів безпеки та відповідно їх змінюємо залежно від обставин.