Соціальний аудит

У березні 2019 р у ТОВ «Екопласт» проведено періодичний комплексний аудит відповідності вимогам соціальної відповідальності SMETA 4-PILLAR ver. 6.0 та URSA ver 2.0 від Bureau Veritas Certification Ukraine. Цей аудит є однією з найбільш широко використовуваних форм етичного аудиту в світі, що забезпечує незалежну оцінку відповідності компанії всім актуальним законам та нормативним вимогам, що вимагаються для роботи з глобальними гравцями світового ринку.

Протягом аудиту проводилась перевірка документації процесів у галузі охорони праці, цивільного захисту, рівня та ефективності екологічного контролю, впливу на навколишнє середовище та використання природніх ресурсів ТОВ "Екопласт" тощо, а також здійснена перевірка необхідних заходів, які вживаються в офісні та виробничо-складських приміщеннях  компанії.

ТОВ "Екопласт" втретє з 2014 року демонструє належне виконання та ефективне застосування вимог у сферах, які контролює цей аудит. Аудитор відзначив високий належний рівень функціонування перевірених процесів компанії, а також на підставі особистих співбесід з персоналом компанії, він відзначив задоволення працівників хорошими умовами праці. Аудитор також надав кілька рекомендацій щодо подальшого розвитку та вдосконалення.